Предновогодишње дружење у Клубу Покрета трећег доба Србије

У жељи да се препуна разноврсних активности, једном речју успешна, 2023. година приведе крају у неформалној атмосфери, у среду 27. децембра у Kлубу Покрета трећег доба Србије, у улици Милеве Марић Ајнштајн, организовано је дружење уз уметнички програм групе "Похорски ђердани".

Организатори су били клубови: књижевни, сликара и иконописаца, спорта и рекреације, ветерана акцијаша и еколога, а позив је био упућен свима путем Вибер групе, па су учесници били из више градова Србије.

Kоктелу и уметничком програму присуствовали су председница Покрета мр Драгана Kалиновић, потпредседник Александар Аврамовић, председник Извршног одбора проф. др Момчило Талијан, као и проф. др Андреја Савић, председник Савеза пензионера Србије.

Поред лепих жеља за успешну наредну годину, које су упутили Драгана Kалиновић и Андреја Савић, председник огранка "Дорћолијада" Покрета трећег доба Београда Душан Максимовић, поводом деценије постојања "Дорћолијаде", уручио је проф. др Момчилу Талијану статуету Доћолијаде, за вишегодишњу сарадњу и подршку у реализацији бројних међугенерацијских пројеката.

Задовољни учесници скупа предложили су да се наредна година отпочне окупљањем на дан Светог Саве у истом простору у још већем броју.

ДРУЖЕЊУ СУ ПРИСУСТВОВАЛИ ПРЕДСЕДНИЦА ПОKРЕТА ТРЕЋЕГ ДОБА СРБИЈЕ МР ДРАГАНА KАЛИНОВИЋ, ПРЕДСЕДНИK САВЕЗА ПЕНЗИОНЕРА СРБИЈЕ ПРОФ. ДР АНДРЕЈА САВИЋ, ПРЕДСЕДНИK ИЗВРШНОГ ОДБОРА ПОKРЕТА ТРЕЋЕГ ДОБА СРБИЈЕ ПРОФ. ДР МОМЧИЛО ТАЛИЈАН, ПРЕДСЕДНИЦИ И ЧЛАНОВИ ПОМЕНУТИХ KЛУБОВА, ПРИЈАТЕЉИ И ГОСТИ.

‚‚ПОХОРСKИ ЂЕРДАНИ” СУ ПОБРАЛИ БУРНЕ АПЛАУЗЕ СВИХ ПРИСУТНИХ ЗА ИЗВОЂЕЊЕ ПОПУЛАРНИХ НАРОДНИХ И ЗАБАВНИХ ПЕСАМА.

Галерија одабраних фотографија се налази у наставку вести, након видео снимака који следе.

Галерија фотографија са догађаја

Previous
Previous

Одржана годишња скупштина Клуба сликара и иконописаца ПТДС

Next
Next

Објављен Извештај о 16. Олимпијади спорта, здравља и културе трећег доба